محصولات کنجدی ترنگ اردکان

لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...
آشنایی با غذاهایی که با استفاده از ارده میتوان پخت

ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می باشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است. تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد.
ارده در ایران بیشتر به صورت خالص، حلواارده و اردهشیره مصرف میشود. غذاهای متنوعی هم میشود با آن پخت. بعضی از غذاهای معروف ملل دیگر که با استفاده از آن تهیه میشود را ببینید.
ارده غذایی قدیمی و انرژیزا از کنجد است که به تنهایی، یا به صورت اردهشیره، اردهعسل، حلواارده و… خورده میشود. حتی با آن غذاها و شیرینیهای متنوعی درست میکنند.
اسم این غذاها را در گوگل جستوجو کنید تا طرز تهیه آنها را پیدا کنید:
حمص: یک غذای لبنانی است که با نخود و ارده تهیه میشود.
سس ماست و ارده: برای استفاده به جای سس مایونز یا برای طعمدار کردن گوشت از این سس استفاده میشود.
متبل: یک غذای لبنانی شبیه حمص است که با بادمجان کبابی و ارده تهیه میشود.
ترافل شکلات و پسته: نوعی شیرینی توپیشکل است که با ارده و پسته و شکلات تولید میشود.
تارت ارده: نوعی شیرینی اردهای که با عسل و ارده و انواع مغزها پخته میشود.
سوپ ارده و هویج: نوعی سوپ با بافت خامهای که با هویج و ارده و پسته تهیه میشود.
شیک ارده و خرما: نوعی نوشیدنی غلیظ شبیه انواع شیکها که با شیر و ماست و ارده و خرما تهیه میشود.
بابا قنوش کبابی: که با بادمجان کبابی تهیه میشود.
پیشنهاد میکنیم از مقاله آشنایی با روش تولید حلواارده سنتی و صنعتی و تفاوت های آن دیدن کنید.
خرید روغن کنجد |
خرید ارده
|
خرید حلوا ارده
|
خرید شیره انگور
|
خرید حلواشکری
|