لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

ارده چیست و روند تولید آن به چه صورت است ؟

ارده در واقع همان کنجد کوبیده شده و ساییده شده می باشد ، روش تهیه ن به روش کامل طبیعی میباشد به این صورت که ابتدا دانه های کنجد را به مدت 6 ساعت در آب میخوابانیم تا خیس شود سپس پوسته ی سیاه یا قهوه ای رنگ از آن جدا میشود و روی آب قرار میگیرد ، سپس دانه های بدون پوست کنجد را له کرده و در نهایت ماده ای خمیر مانند به نام ارده تولید میشود. (پیشنهاد مکنیم مقاله طرز تهیه ارده را مطالعه کنید)
،ارده فاقد هرگونه افزودنی شیمیایی بوده بنابراین میتوان این محصول را با مواد شیرین کننده از قبیل :عسل،شیره و مربا و یا به صورت خالص با نان مصرف نمود . ارده حاوی پروتئین و ویتامین های لازم B ، D و E می باشد همچنین مقدار روغن موجود در ارده 50 درصد می باشد و شامل اسید های چرب اشباع شده مثل اسید اولئیک است

.ارده خود به تنهایی یک ماده ی غذایی سالم برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است و مصرف آن برای هر گروه سنی مفید و توصیه می شود.(توصیه می شود مقاله خواص ارده را مشاهده کنید)
کنجد از نوع دانه های چرب و سرشار از روغن فراوان است ، زمانی که دانه های کنجد کوبیده میشود چربی و روغن دانه ها از آن جدا شده و باعث میشود ارده به فراورده ای شل مانند تبدیل شود.

خواص ارده از نظر طب قدیم :

ارده دارای طبع به شدت گرم میباشد و مصرف آن برای گرم مزاجان همراه با عسل توصیه میشود همچنین ارده به شدت سنگین و دیر هضم میباشد و باعث کاهش اشتها میشود و فرئ احساس سیری بیشتری میکند.
خاصیت اصلی ارده انرژی زا بودن آن است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد ، بهترین غذا محسوب می شود
ارده فراورده ای به شدت انرژی زا میباشد و یکی از بهترین غذاها برای فصل زمستان میباشد.

کنجد و فراورده های آن مانند ارده، حلوا ارده، روغن کنجد، کذم ارده و .... با توجه به خواصی که دارند از وعده های ارزشمند غذایی محسوب میشود. این ماده غذایی ارزشمند میبایست به عنوان غذای اصلی یا به عنوان چاشنی به همراه غذا استفاده شود.

امیدواریم از این مقاله استفاده لازم را برده باشید، پیشنهاد میکنیم از مقاله های زیر دیدن فرمایید:

همه چیز درباره ارده و خواص آن

همه چیز درباره حلوا ارده -خصوصیت حلوا ارده مرغوب و مضرات و شرایط نگهداری آن

معجزه ای به نام روغن کنجد-خواص غذایی و درمانی آن