لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

به راحتی و در خانه با دانه های کنجد، شیرینی کنجدی درست کنید.

.این شیرینی که از خوشمزه ترین نوع شیرینی ها است ، با توجه به طعم و خواص آن جایگاه ویژه ای را بین ایرانیان دارد

درست کردن این شیرینی بسیار ساده است . شما به راحتی میتوانید در خانه ، این شیرینی فوق العاده خوشمزه را درست کنید و از خواص درمانی و غذایی آن نیز بهره مند شوید.


مواد اولیه شیرینی کنجدی


آرد : یک پیمانه
بکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری
کنجد : پنج قاشق غذا خوری
پودر شکر : دو قاشق غذا خوری
هل سائیده شده : نصف قاشق چای خوری
ماست : نصف لیوان
تخم مرغ : یک عدد
وانیل : نوک قاشق چای خوری


طرز تهیه شیرینی کنجدی

مرحله اول: شکر و تخم مرغ در ظرفی ریخته شده و توسط همزن برقی تا دو دقیقه هم زده می شوند

.مرحله دوم: ماست و هل ، بکینگ پودر و وانیل را جداگانه اضافه می کنیم

icon.توجه کنید که هم زدن مداوم در تمام این مراحل الزامی است 

مرحله سوم: در سه مرحله متوالی ، آرد را به آن اضافه کرده و آنقدر هم زدن را ادامه می دهیم تا .مواد حالتی
یکدست به خودشان بگیرند

 
icon. از سلیفون برای پوشاندن آن استفاده کرده و تا یک ساعت آن را به حال خودش می گذاریم  

مرحله چهارم: خمیر شکل گرفته شده را به اندازه یک کف دست پهن کرده و کنجد را روی سطح آن می پاشیم

. مرحله آخر: فر را در حرارتی معادل با 170 درجه تنظیم کرده و کلوچه را به مدت نیم ساعت در داخل فر رها می کنیم ، تا در حرارت تعیین شده مشغول پخته شدن بشود 

انواع شیرینی کنجدی

...با توجه به نحوه پخت و تهیه آنها انواع مختلفی دارند . مانند پفکی ، خانگی ، توری ، بدون فر ، مغزدار ، خشک ، ترک دار  و 

موارد مصرف شیرینی کنجدی

در مصارف خانگی ، بیشتر در فصول سرد تهیه می شود ، به دلیل سازگاری با فصل زمستان و خاصیت گرمی که دارد . برای افرادی که تعدیل دمای بدن آنها دچار مشکل شده باشد پیشنهاد می شود . این شیرینی ها را می توان با صبحانه به عنوان یک مکمل غذایی یا برای میان وعده استفاده کرد . در مراسم های خاص ، محافل عمومی ، مجالس مذهبی ، به عنوان نذری ، شیرینی عید نوروز و ... می توان اقدام به تهیه آن نمود 

konjed kooki